Başkan ŞAHİN’i Makamında Ziyaret Etti

featured

Tosya Spor Yönetimi Başkan ŞAHİN’i Makamında Ziyaret Etti

30 Ağustos 2014 Tarihinde resmi olarak kurulan Tosya Spor Kulübü Derneği çalışmalarına ve tanıtım ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Tosya Spor Kulübü yöneticileri Kulüp başkanı İhsan Yılmaz ile beraber Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret ederek, yeni kurulan kulüp hakkında istişare edildi.

Resmi kurum ve kuruluş ziyaretleri ile Kulübü tanıtmaya devam eden Tosya Spor Kulübü yöneticileri, Belediye başkanı Şahin’e özel olarak yaptırılan formayı takdim ettiler. Başkan Şahin kendisine hediye edilen özel forma ve tişört’ten dolayı Kulüp başkanı İhsan Yılmaz ve Klüp yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Belediye ziyaretinin ardından Kulüp yönetimi Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer’i de makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Yüzbaşı Sezer’e özel forma hediye edildi. Yüzbaşı Sezer ziyaretten ve nazik hediye’den dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Yılmaz ” Sıfırdan kulüp kurmak ve hayata geçirmek, gerçekten oldukça zor ve meşakatli. Kulüp yönetiminde bulunan arkadaşlarımız ile sürekli gece gündüz ilerisi için yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Tosya’lı sporseverlerimizden bu yönde çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tosya’da birçok sportif branşları tekrar faal olarak hayata geçireceğiz. Futbolun yanı sıra güreş, basketbol voleybol, okçuluk gibi branşlar içinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Tosya Spor kulübü önümüzdeki günlerde Kastamonu ziyaretlerine de başlayarak tanıtım & ziyaret programlarını devam ettirecek.

 

 

Başkan ŞAHİN’i Makamında Ziyaret Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!