Başkan Volkan Kavaklıgil: Kastamonuspor-Iğdır Fk Maçı Sonrası Yaşanan Çirkin Olayları Kınıyoruz

featured

22.05.2024 tarihinde oynanan GMG Kastamonuspor ile Iğdır FK maçı sonrası temsilcimiz GMG Kastamonuspor oyuncularına ve takım otobüsüne taş, şişe ve sandalye ile saldırıldı.

Yaşanan olayda takım kalecimiz ise başına atılan şişe nedeniyle yaralanarak bir süre müşahedede tutuldu.

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup Play-Off 3. Tur ilk maçı için Iğdır’a gittiğinde, maç öncesinde de konakladıkları otelin önünde Iğdır FK taraftarlarının sözlü ve fiziki saldırılarına maruz kalmıştı. Maç sonrası da gerginlik devam etti ve temsilcimiz GMG Kastamonuspor  yeniden saldırıya uğradı.

Temsilcimizin takım otobüsünden inip otele girdiği esnada bazı taraftarlar yine GMG Kastamonusporlu futbolculara taş, şişe ve sandalyeler atmaya başladı.

Yaşanan olaylar ile ilgili olarak takımımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Iğdır FK taraftarlarını ise kınıyoruz.

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü Kastamonu’da oynanacak GMG Kastamonuspor ile Iğdır FK maçında ise temsilcimiz Tosya’dan yapılacak büyük katılım ve destekle mutlak galibiyet alacaktır.

Takımımızın ve şehrimizin her platformda yanında olacak haksızlıklara karşı sesimiz daha da gür çıkacak şehrimizin takımı farklı lobilere hizmet eden zihniyetlere yenik düşmeyecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Volkan Kavaklıgil / Belediye Başkanı

Başkan Volkan Kavaklıgil: Kastamonuspor-Iğdır Fk Maçı Sonrası Yaşanan Çirkin Olayları Kınıyoruz

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!