Başsavcı’dan KGC’ye ziyaret

featured
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasına bir ziyarette bulundu.
KGC Başkanı Erkan Yılmaz ve gazeteciler tarafından karşılanan Başsavcı Bülent Kantarcı, ziyarette Kastamonu basını ve Kastamonu üzerine gazetecilerle sohbet etti. Kastamonu basınının seviyeli yayın anlayışını memnuniyetle izlediklerini kaydeden Başsavcı Kantarcı, ilerleyen günlerde Kastamonu Adliyesi bünyesinde oluşturulacak Medya İletişim Bürosu ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, ziyaret sonunda KGC hatıra defterini imzaldı. Başsavcı, kaleme aldığı yazıda: “Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin Kastamonu’ya geldiğimden beri izlediğim sorumlu ve yapıcı çalışmaları ile bizlere göstermiş olduğu nezakete bir teşekkür ve cemiyet nezdinde tüm gazeteci arkadaşlarımızın seviyeli, toplumun haber alma hakkı ve mesleğin onur ve saygınlığı içerisindeki yayıncılık anlayışları ile çalışmalarından dolayı teşekkür eder ve çalışmalarında başarılar dilerim” cümlelerine yer verdi.
KGC Başkanı Erkan Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kastamonu basını adına Başsavcı Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti.
Başsavcı’dan KGC’ye ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!