Bektaş: bu çabaya teşekkür ediyorum

featured

 5.Feshane Kastamonu Günleri Toplantısı 03.04.2012 tarihinde Saat: 15.30’ da Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ’ın da katılımı ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Feshane Günleri Toplantısına; Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Tahir KARAHASAN, Kas-Der Genel Başkanı Derya OVALIOĞLU, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, Kamu Kuruluş ve Kurum Amirleri ve Dernek yöneticileri katıldı.

Toplantıda  5.Feshane Kastamonu Günlerinin daha etkin bir şekilde yapılması için duyuru, stantların düzeni, eksikliklerin giderilmesi  gibi konular da fikir alışverişinde  bulunuldu.

Kas-Der Genel Başkanı Derya OVALIOĞLU konuşmasında;

“Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre merkezi 56.000 metrekare alan üzerine kurulu İstanbul’un en geniş ve nezih bir fuar alanıdır. Geniş salonları, kolay ulaşımı, tüm güzelliği ve tarihi yapı ve dekoru ile Halice ayrı bir renk katmaktadır.

KAS-DER olarak 1 ve 2ncisi değişik zamanlarda yapılan Feshane Kastamonu günlerine devamlılık kazandırılmış 12-16 Mayıs 2010 da 3ncü, 21-24 Nisan 2011 tarihinde 4ncü Kastamonu günleri organize edilmiş bu yıl ise 10-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında 5nci Kastamonu günleri organizasyon hazırlıklarına başlamıştır.

5nci Feshane günleri için eksikliklerimizi tesbit ederek bir öncekinden daha iyi ve geniş katılımlı bir organizasyon yapmak istiyoruz. Bu nedenle takdimimizin sonrasına siz ve değerli katılımcılarımızın da görüş ve önerilerini alacak ve hazırlıklarımıza devam edeceğiz”dedi.

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ konuşmasında;

“ Geçtiğimiz hafta Ankara’da Başkentte Kastamonu Günlerini yaptık görebildiğim kadarıyla başarılı bir organizasyon oldu 200 binin üzerinde bir izleyici aldığı söyleniyor ve sunum olarak dolu dolu bir organizasyona tanıklık etmiş olduk. Kastamonulu katılımcılara sorduğumuzda mutlu döndüğünü, memnun olduğunu görüyoruz. İstanbul Ferhanede Ankara ile  ölçülemeyecek boyutta geniş bir imkân var geniş bir yer var bahçesiyle iç mekânlarıyla çok daha nezih bir ortam var Ankara’nın avantajı merkezi bir yer zaten, Kolay ulaşılıyor. Dolayısıyla bu katılımı olumlu yönde etkiliyor. İstanbulun dağınıklığı büyüklüğü göz önüne alındığında daha ekstra bir tanıtım çabasına bir ihtiyaç duyuluyor Demek ki daha fazla tanıtmak gerekiyor daha fazla duyurmak gerekiyor. Öncelikle İstanbul’daki hemşerilerimizle buluşma imkânını oluşturmamız lazım daha sonra da yöremizin güzelliklerini Kastamonulu olmayanlara da duyurma anlatma imkânı olarak Feshane’yi Kullanmamız lazım. Derneğimiz ve Derneklerimiz bu konuda güzel çalışıyorlar. Bu yıl umarım başarı ve güzellik devam edecektir. Feshane’ye biz bir şeyler götürürsek görülecek. Biz Kastamonulu olarak İstanbul da ki hemşerilerimizin bu çabasına destek olmak katkı vermek zorundayız. Feshanede Kastamonu’yu bütün varlığı ile gösterebilmemiz lazım. Resmi kurumlarımızın yanında özel sektörde Feshane de olmalı. Özellikle özel sektörden istiyorum geleceği hesap eden gelecek hesabı yapan özel sektörümüzün mutlaka her şekliyle Turizm sektörümüzün, sanayicilerimizin, ahşapçılarımızın, gıdacılarımızın, yemekçilerimizin, Etli ekmekçilerimizin, el dokumacılarımızın, taş basmacılarımızın, oymacılarımızın, kapıcılarımızın, mutfakçılarımızın orada olması lazım. Ben bu çabaya teşekkür ediyorum gerçekten arkadaşlarımıza kanunla böyle bir görev verilmemiş hemşerilik duygusundan doğan memleketine olan borçlarını ödemek için böyle işlere giriyorlar Kendilerine teşekkür borçluyuz teşekkür ediyoruz. Feshane çatısı altında Kastamonu güzelliklerini buluşturalım. İstanbula dünyaya sunalım bu imkanı değerlendirelim kullanalım ben başarılı bir organizasyon oluşması dileği ile tekrar arkadaşlarımıza teşekkür ediyor saygılar sunuyorum”dedi.

 

 

Bektaş: bu çabaya teşekkür ediyorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!