Tosyalı İzciler Protokol ziyaretinde

featured

Tosyalı İzciler Protokol ziyaretindeydi

İlçemiz İzcileri’nin Salı günü “22 Şubat Türk ve Dünya İzci Düşünce Günü” münasebetiyle Kastamonuya gerçekleştirdikleri geziyi ve bu gezi kapsamında gerçekleştirdikleri bir dizi ziyareti dün siz okurlarımıza duyurmuştuk. Tosyalı izciler Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek çiçek vermiş ve Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmeni Erol Sevdi rehberliğinde Kastamonu’nun meşhur tarihi ve turistik yerlerinden Liva Paşa Konağı, Kent Müzesi ve Münire Medresesi’ni de gezmişlerdi.

Namık Kemal İlköğretim Okulu ile Tosya Ticaret Meslek Lisesi izcilerinden oluşan izci grubu dün de İlçemizde bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirmiştir. Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmeni Erol Sevdi ile Ticaret Meslek Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğretmeni Hülya Ayan rehberliğinde ilk olarak sırasıyla Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ve Garnizon Komutanı Himmet Polat ayrı ayrı ziyaret edildi.

Ziyaretler sırasında izciler, izciliğin yaygınlaştırılması adına yaptıkları çalışmaları anlatmışlar; Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ile Garnizon Komutanı Himmet Polat  ve diğer yetkililerden de yakın destek vaadi almışlardır.

Tosyalı İzciler Protokol ziyaretinde

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!