Belediye Altyapıya Ağırlık Verdi

featured

Tosya kent merkezinde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesine yönelik çalışmalar aralıksız devam ederken özellikle fiziki özelliğini yitirmiş alt yapıya ağırlık verildi.

Geçtiğimiz günlerde Mimar Sinan Mahallesi’nde 3 sokağı kapsayan çalışmalar için ilk kazma vurulmuş hemen ardından tesviye işlemlerine başlanılmıştı. Gelinen noktada hafriyatı alınan bölgelerde artık ihtiyaca cevap veremeyen ve yer yer tamamen bozulmuş kanalizasyon hatları yenisiyle değiştirilirken kısa süre içerisinde kilit parke uygulamalarına başlanacak.

Hasan Bey, Urgancı ve Müezzin sokaklarda 500 metrelik alanda yarım asırlık alt yapıyı tamamen yenileyecek olan Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tüm meskenlerin kanal bağlantıları da yapılacak.

Süreci yerinde değerlendirerek son derece önemli bir projenin hayata geçtiğini vurgulayan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil alt yapının eski oluşuna ve ihtiyaca cevap verememesinden dolayı yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek, üst yapının da titizlikle inşa edileceğini belirtti.

Belediye Altyapıya Ağırlık Verdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!