Belediye Başkanı Kazım Şahin Özboyu Köyü’nde

featured

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Özboyu Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

6 Şubat’ta bir marangoz atölyesinde başlayıp rüzgarın da etkisiyle büyüyen ve 1 kişinin yaşamını yitirdiği ayrıca 8 evin de tamamen yandığı yangınla ilgili olarak Başkan Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Ali Mutlu ile birlikte köyde bilgilendirmelerde bulundu.

Doğal afetlerden sonra vatandaşların yapması gerekenleri anlatan Başkan Şahin köyün şu anki mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Daha sonra köyün taşınması ile ilgili bilgi veren Başkan Şahin bu süreçte izlenecek yol haritasını anlatarak devletimizin her zaman halkının yanında olduğunu ve yaralarını bir an önce saracaklarını kaydetti.

Başkan Kazım Şahin ziyaretinde; “Yangının ilk anlarından itibaren ekiplerimiz olay yerine gelerek gerekli müdahaleleri diğer kurumlarımızın itfaiye birimleri ile birlikte yapmıştır fakat yolların yetersiz durumu yangının büyümesine sebep olurken akabinde Kastamonu Valiliği ve Tosya Kaymakamlığımız da olay yerinde vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için gerekli girişimlerde bulunmuştur” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin Özboyu Köyü’nde

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!