Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, esnafla bir araya geldi

featured

Toplamda 15 bin metrekarelik alan üzerinde üst yapının yenilenmesine yönelik S.S. Tosya Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde yürütülen kilit parke uygulamalarını sık sık yerinde incelediklerini ifade eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil bölge esnafını fikirlerini almak üzere ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Kavaklıgil, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve projelerini halkla paylaşacaklarını, sadece seçim öncesi değil her gün çeşitli geziler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan Kavaklıgil “Halkın ve esnafın yanlarında olduğumuzu bilmesi, görmesi çok önemli. Bizi, Tosya ve Tosyalı’yı en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içindeyiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün” şeklinde açıklamada bulundu.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, esnafla bir araya geldi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!