“PANDEMİ NEDENİYLE TOSYA’YA ÖĞRENCİ GELMEYECEK”

featured

Karar Kastamonu Üniversitesi Senatosunca alındı

 

Üniversitemiz tüm programlarda Uzaktan Egitim Karari almıştır.

Yapilan aciklamada ;

“Tüm dünyayı ciddi şekilde etkileyen COVİD-19 küresel salgınının ülkemizdeki yayılım seyri ve insan sağlığı açısından taşıdığı yüksek risk karşısında öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın bu salgından azami düzeyde korunmasını sağlamak için gerekli tedbirler titizlikle alınmaktadır ve konu ile alakalı her husus özenle değerlendirilmektedir.
Sağlık Bakanlığı ile Bilim Kurulunun yaptığı uyarılar ve aldığı tavsiye kararları yüz yüze eğitim sürecinin öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımız açısından önemli bir riskin varlığını açıkça ortaya koymaktadır.
Bu bağlamda 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde uygulanacak eğitim-öğretim yönteminin belirlenmesi amacıyla toplanan Üniversitemiz Senatosu’nda, ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarımızın tamamında “UZAKTAN VE DİJİTAL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ”nin uygulanması kararı alınmıştır. Söz konusu kararın alınması sürecinde,
. Kampüse ulaşım imkanları,
. Öğrencilerin barınma imkanları ve çeşitliliği,
. Ülkelerarası ve şehirlerarası öğrenci dolaşımı,
. Öğrencilerin sosyal hayata katılımı,
gibi faktörler dikkate alınmıştır.
COVİD-19 küresel salgınının seyri ile ilgili Sağlık Bakanlığı ve YÖK’ün alacağı kararlar doğrultusunda yeni düzenlemeler söz konusu olabilecektir. Böyle bir değişiklik olması halinde sürece ilişkin tüm açıklamalar resmi web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılacak olup söz konusu açıklamaların dikkate alınması gerekmektedir”

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

“PANDEMİ NEDENİYLE TOSYA’YA ÖĞRENCİ GELMEYECEK”

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!