Bir Evladın Acı Feryadı

featured

Bir Evladın Acı Feryadı

Gazetemiz okurları hatırlayacaklardır; geçen hafta ilçemizde menfur bir olay yaşanmış, 63 yaşındaki bir kadının evine giren bir sapık önce tecavüze yeltenmiş ancak bunu başaramamış fakat yaşlı kadına ait ziynet eşyalarını gasbetmişti. Olayın faili melun kişi polisin titiz çalışması sonucu yakanlanmış ancak çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Çevrede infial uyandıran bu olayı haberci olarak siz okurlarımızla paylaşmıştık. Dün gazetemiz elektronik posta adresine, mağdure 63 yaşındaki kadının kızından içimizi acıtan bir feryat mektubu aldık; kimliği bizde saklı mağdure yakının feryadını başta ilgili mercilerimiz olmak üzere duyarlı insanımızın bilgisine hiçbir imla değişikliği dahi yapmadan aynen sunuyoruz:

selamlarr beni üzen bi olayi siziznle paylasmak istiyorum benim 63 yasindaki anneme tosya da evinde saldiriliyor ve tecavuze yeltenmekte olan kisi yakalaniyor ve doktor tutnaklariyla sabit olan saldirida saldirgan yakalaniyor ve serbest su an size soruyorum tosya gibi kucuk bi sehirde bunlar yapiliyor ve saldirgan disaraida merak ediyorum sizin anneleriniz olsa ne yapardiniz ben istayim ve 2 çoocugum var onlarin yuuznden tosyaya gelemedim her yaz tosya ya gelmek için gun sayarken bu olay beni kahretti su an annem yanimda oradaki evimizi bile satmayi düsunuyorus benim orda böle bir olayin yasanacagi aklimin ucundan bile geçmezken böle bisey basimiza geldii size yalvariyorumm ilgililere haber verin bu olayin kapanmasini istemiyorum ben annemi bi daha yanliz basina nasil yollucam tosya ya dogup buyudugu vataninda basina bunlar gelirse baskayerde neler gelmez bana lütfen yardim edin tesklerr saygilar dilerim”.

İşte bahsettiğimiz mektup bu. Geri dönüş yapıp mağdure yaşlı kadının yakınına hiçbir şey diyemedik. Sözün bittiği yerdeyiz. Elimizden gelen tek şey bu feryadı ilgililerin bilgisine sunmak.

Bir Evladın Acı Feryadı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!