Bursa Kasderfed’ten Gövde Gösterisi…

featured

BURSA-  Beş derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu gecesi yoğun katılım ve coşku içerisinde gerçekleşti. Geceye, Kastamonu Milletvekili Adalet Komisyonu Başkan V. Hakkı Köylü, Bursa Milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bedrettin Yıldırım, İlhan Demiröz’ün yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Şükrü Köse, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer Belediyesi Başkan V. Mutlu Esendemir ile CHP İl Başkanı Metin Çelik, AK Parti  Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı katıldı.

Bursa’da yaşayan Kastamonulular ile bir çok il hemşeri derneği başkan ve yöneticileri  başta olmak üzere civar illerdeki Kastamonu dernek ve federasyonların da büyük ilgi gösterdiği gecede konuşan Bursa KASDER-FED Genel Başkanı İsmail Tiftik, federasyon olmak için sağlam adımlarla ilerlediklerini belirterek “Beş yıldır ilçelerimize birer temsilci atadık. Tabiri caizse siyasi parti gibi teşkilatlandık. Her ilçede özel geceler düzenleyerek emin adımlarla federasyon kurma hedefimize ilerledik. Bugün, Gemlik, Nilüfer, Yıldırım ve Bursa Kastamonulu İş Adamları Derneği ile Bursa Kastamonulular Derneği olarak federasyonumuzu kurmuş olduk .Biliyoruz ki birlikten güç doğar. Hedeflerimizi gerçekleştirmenin mutluluğu yaşarken, çalışmalarımıza destek veren değerli büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

Protokol konuşmalarının ardından gece Kastamonu Tosya Belediyesi Sepetçioğlu Halk Oyunları ekibi gösterisi ile devam etti. Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu kuruluş açıklamasının yapıldığı gecede sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ve özel orkestrasının şiir dinletisi büyük ilgi gördü. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gece, Ses Sanatçıları Selcen Bektaş ve Muharrem Okutucu solistliğinde Tosya Belediyesi Musiki Derneği’nin konseri ile son buldu.

 

Bursa Kasderfed’ten Gövde Gösterisi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!