Aday Memurlar Asaletlerini Aldı

featured

Üniversitemizin Aday Memurlar Asaletlerini Aldı

Üniversitemizin aday memurları 19 Kasım 2014 Çarşamba günü Rektörlük Binası Toplantı Salonu’nda yapılan Asalet Yemin Töreni ile asaletlerine kavuştu.

37 memurumuzun asaletlerini aldıkları törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Rafet Özkan ve Prof. Dr. Ömer Atalar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Biber, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Tüzemen, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Akyıldız, Genel Sekreter  Prof. Dr. Ömer Küçük, Genel Sekreter Yardımcıları Sabahattin Çebi ve Yahya Serttürk, Personel Daire Başkanı Okan Keskin ve birim amirleri katıldı.

Törende konuşma yapan Rektör AYDIN: “Bugün devlet memuru hüviyetiniz tasdik oldu.  Hazırlık dönemini bitirdiniz, inşallah bir ömür devletimize hizmet edeceksiniz. Bu hizmetinizde kanunlar ve vicdanınız yol göstericiniz olacaktır. Sizlerle beraber Üniversitemiz yükselmeye devam edecektir.  Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Tören, üniversitemiz memurlarına rozet takımı ve hediyelerinin sunulmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ve verilen kokteyle sona erdi.

 

Aday Memurlar Asaletlerini Aldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!