Büyük Organizasyon

featured

BGK ÇORAP’TAN BÜYÜK ORGANİZASYON

TOSYA (AA) Yaklaşık olarak 1,5 yıl önce üretime başlayan BGK Çorapları başta İngiltere, İrlanda, Kanada ve Almanya’ ya ihraç ettiği çoraplar rağbet görüyor.

BGK Yönetim Kurulu Başkanı Necati Büyükgöz 2010 Ağustos ayı başlarında Avrupa giyim eşyası satan dev mağazaların yöneticileri ile çok sayıda iş adamını Ilgaz dağ tesislerinde yapılacak tanıtım programı ile ağırlayacak.

Yönetim Kurulu Başkanı Necati Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bizlerin defalarca gittiğimiz Avrupa ülkeleri satış merkezlerini görerek merakımızı yenmeye çalıştık. Bizi misafir eden, satış yaptığımız mağaza sahipleri ya da yöneticilerini ülkemize, Tosya ilçemize davet ettik. 3500 m2’lik kapalı alana sahip olan, her geçen gün çıta yükselten fabrikamız ürünleri, başta İngiltere, İrlanda, Almanya ve Kanada’ da iyi bir pazara sahip. Artan talepler ve daha çok üretim için yeni yatırımlarımız olacak. Ülkemizin en kaliteli çorap ipliği fabrikası ile iplik boyama fabrikalarını kurarak işleyeceğimiz ürünleri kendimiz üretmek istiyoruz. Avrupa ve ülkemizde giyim eşyası satan dev Avrupa ve Türk iş dünyasından mağaza sahip ve yöneticileri ile çok sayıda tasarımcının katılımı ile 2010 Ağustos ayı başlarında yapılacak tanıtım programında yeni yatırımlarımızın temeli atılacak. Bizim ana hedefimiz, ülkemize daha iyi gelir getirecek, tercihlerin bizden yana olacağı ürünler üreterek dış pazarlara satmaktır.

Tornacılıktan çorap üretimine geçtiğimizi basına aktarmıştık. Bizler, işçilerimizle birlikte çalışmaktan haz alan insanlarız. Yapılan işi, koklayıp teneffüs etmekten haz alıyoruz. Firmamız adına üretim yapan fabrikalar ve çorap atölyelerinde çalışan insanların sayısı küçümsenecek bir rakam değil. Biz, ekmek verdiğimiz insanları mutlu etme yollarını ararız her şeyden önce.

Kadın çorabı üretiminde talepler geliyor. Kadın çorabı üretmenin iyi bir şekilde yapılması için çalışıyoruz. Zaten kadın çorabı üretimi yapıyoruz, ihraç ediyoruz ama, bizim hedefimiz iç pazara da hükmetmek” dedi. 

Ağustos ayında yapılacak iş ve moda dünyasının davet programı için de konuşan Büyükgöz, “Ülkemizden katılacak iş ve moda dünyası ile 200 kişilik heyetin ağırlanmasında onur konuğumuz İstanbul Milletvekilimiz Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu Valimiz Mustafa Kara ve Kastamonu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sudi Topal olacak.

Üç gün olarak tasarladığımız programda, fabrika tanıtımı ile hedeflerimiz anlatılacak. Temmuz ayı ilk günlerinde hizmete girecek olan BGK Spor Kompleksi tesislerinde yöresel yemekler ve Türk Mutfağının zengin yemekleri konuklara sunulacak. Konuklar, Ilgaz Dağları Montain Resourt’da verilecek tanıtım ve kaynaşma yemeği ile Ilgaz Dağları gezilecek, gece sunulacak eğlence ile tanıtım programının ardından, tanıtımın Tosya ayağı tamamlanacak. İstanbul B.G.K Çorapları merkezinde gezi programının son bölümü vedalaşma ile son bulacak” dedi.

 

(İŞ)

Büyük Organizasyon

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!