Çarşı Merkezinde Kaza Geliyorum Dedi ve Geldi.. !

featured

Çarşı Merkezinde Kaza Geliyorum Dedi ve Geldi.. !

Dün ilçemizin en merkezi caddelerinden biri olan Fazıl Boyner Caddesinde her gün olmaması mucize olan kaza meydana geldi. Kız Meslek Lisesi önünden Fazıl Boyner Caddesine ters yönden giren 37 KD 117 Plakalı motosiklet, Müftülük yönünden Sanayi istikametine nizami seyrinde olan 37 EU 023 plakalı araca önden çarptı.

 

Çevre esnafı başta olmak üzere, özellikle okullar bölgesi olan Fazıl Boyner Caddesindeki kural tanımaz motosiklet sürücülerinin her gün yürekleri hoplatan bu tür sorumsuz ters giriş çıkışlara biran önce çare bulunmazsa, daha büyük felaketlerin yaşanacağı kuşkusuz. Bu vesile ile umarız bu caddedeki trafik akışına bir çeki düzen verilir. Öncelikle ilçemiz merkezinin çeşitli cadde girişlerine monte edilen hız kesicilerin bu caddeye de biran önce konması alınacak ilk tedbir olarak düşünülmeli.

Özellikle öğrencilerin yoğun olarak kullandığı bu caddede felaket her an geliyorum derken, öğrencilerimizle bu caddeyi kullanmak zorunda olan hemşerilerimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için yetkilileri tedbir almaya davet ediyoruz.

Çarşı Merkezinde Kaza Geliyorum Dedi ve Geldi.. !

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!