Çerkeş Belediyesinden Tosya Çıkarması

featured

Çankırı Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı beraberinde yönetimi ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı öğle saatlerinde Başkan Kazım Şahin’i makamında ziyaret ederken Başkan Şahin, Sopacı’ya çalışmaları yerinde anlattı. Kısa bir şehir gezisi ile birlikte projeleri değerlendiren Başkan Şahin ardından kamu yatırımlarını da tek tek tanıtarak Tosya Belediyesi Kum Ocağı ve Lojistik Tesislerinde teknik bilgi verdi ve tesisin işleyişi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Son yapılan yatırımla birlikte araç parkının genişletilerek belediye bünyesine bir de asfalt emisyon plenti kurulduğunu dile getiren Başkan Şahin, alt ve üst yapı hizmetleri için gerekli olan sarf malzemenin tamamının burada belediye eli ile üretildiğini kaydetti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, şehir merkezinin yanı sıra bölgemizdeki bir çok ilçeye de üst yapı noktasında hizmet verebilecek kadar güçlü bir tesis inşa ettiklerini dile getirirken Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı ve beraberindekilere teşekkür etti.

Çerkeş Belediyesinden Tosya Çıkarması

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!