CHP İl Yönetimi Tosya’yı Ziyaret Etti

featured

Seçim takvimin işlemeye başlamasıyla siyasette sular ısındı. 07 Haziran 2015 seçimlerinde işi sıkı tutmak isteyen CHP seçim çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı ve yönetim kurulu üyeleri Turhan Karaçam, Ertuğrul Çakırcıoğlu, Şahin Türkmenoğlu ile birlikte Tosya’yı ziyaret etti.

Başkan Bıyıklı Tosya ziyaretinde Tüccarlar Lokali’nde partililerle bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Başkan Bıyıklı’nın gündeminde 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri vardı. Önümüzdeki süreçte gidilmedik seçmen çalınmadık kapı bırakmayacağız diyen Başkan Bıyıklı Yunanistan seçimlerini örnek verdi. “Yunanistan’da yaşanan değişim 7 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde de yaşanabilir, her şey bizim ve üyelerimizin çalışmasına bağlı” dedi.  

Sosyal yardımlara da değinen Başkan Muzaffer Bıyıklı kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kişilere yardımların 1970 li yıllarda başladığını söyledi.  Tosya’daki seçmenlerle sık sık bir araya gelmeyi planladıklarını belirten Bıyıklı Tosya’dan milletvekili aday adaylarına yeşil ışık yaktı.

Ön seçim ve genel merkezin kararları doğrultusunda milletvekili adaylarının belirlendiğine dikkat çeken Bıyıklı; “Diyanet İşleri eski Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Bardakoğlu ile genel merkezimiz arasında görüşmeler devam ediyor. Kesin sonuçlanmış bir şey yok” dedi.

Muhabirimizin Sayın Bardakoğlu aday olmazsa Tosya’dan başka aday adayına 1 veya 2 sıra verilir mi? Sorusu üzerine Başkan Muzaffer Bıyıklı; “aday adayları için ön seçim yapılıyor, sonra sonuçlar genel merkezde değerlendiriliyor. Kriterleri uyan aday olursa neden sıralamada yer almasın? Biz her zaman Tosya’nın yanındayız. Tosyalının taleplerini genel merkeze ileteceğiz” dedi.

Kısa bir konuşma yapan CHP Tosya ilçe Başkanı Mustafa Söylemez de katılımcılara teşekkür ederek seçim takviminin başladığını söyledi.

Başkan Söylemez CHP’nin Tosya’da var olduğunu göstermek için 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde aday gösterdiklerini belirterek önümüzdeki seçimlerde inşallah ilçemizden milletvekili adayı çıkacak. Partimize güveniyorum.  İnşallah ilçemizden milletvekili CHP’den çıkacak” dedi.

Başkan Muzaffer Bıyıklı katılımcıların sorularını cevaplamasının ardından toplantı sona erdi.

CHP İl Yönetimi Tosya’yı Ziyaret Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!