Dernek Başkanları Tosya’da Buluştu!

featured

İstanbul’da faaliyet gösteren Tosya Dernekleri Başkanları Belediye Başkanı Kazım Şahin’le kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin’in ikinci defa Belediye Başkanı olması nedeniyle tebrik etmek için ilçemize gelen Tosya Dernekleri Başkanları Boyner Bağevi’nde Başkan Kazım Şahinle kahvaltıda buluştu.

Tosya’nın sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında dernek başkanlarına brifing veren Başkan Kazım Şahin kısa bir konuşma yaptı. Şahin konuşmasında; “ İstanbul’da bulunan Tosya Dernekler Federasyonuna bağlı yaklaşık 32 tane derneğimizin başkanları bugün buradalar. Aynı zamanda KASDER de KASKON da KASDERFED’de görevli arkadaşlarımız Tosyalı hemşerilerimiz de burada .  Bugün bi arada olduk. Bizim yeni dönem de belediye başkanlığımızın ikinci döneminde bize hayırlı olsun demek için geldiler. Sağ olsunlar kendilerine teşekkür ediyorum.  Hem de belediyede Tosyamızın sorunları yapılan çalışmalarla ilgili bi brifing verdik kendilerine. Sonra da çarşıda kısa bi turdan sonra yakında açılacak olan sebze meyve pazarımızda bir kısa tanıtım gezisi yaptık.  Ve burada Boyner Bağevi’nde sabah kahvaltısı yapıyoruz Kahvaltıdan sonra Tosyamızda alışveriş yapacaklar gezecekler. Yakınlarını ziyaret edecekler. Sonra hep birlikte Çifter Köyümüzdeki yağmur duası şükür duası programına katılacağız. Ve öğle yemeği programından sonra da arkadaşlarımız Tosya’dan ayrılacaklar. Böylelikle hafta sonunda memleketlerini ziyaret ettiler, sılayı rahim yaptılar. Hem çalışmaları yerinde gördüler hem de bizleri tebrik etmek için burada oldular. Kendilerine hem hoş geldin diyor, hem güle güle diyor hem de teşekkür ediyorum.

Çok özel bi günde belki annesi burada olan hemşerilerimizde annelerini ziyaret edecekler. Özel bi günde de isabet oldu. O da ayrı bi güzellik diye düşünüyorum” dedi.

TODEF Başkanı Ali Tekin ikinci defa belediye başkanı olan Kazım Şahin’e Osmanlı Tuğrası bulunan tablo hediye etti.

Çifter Köyü’nde yapılan şükür duasına katılan dernek başkanları öğleden sonra ilçemizden ayrıldı.

Dernek Başkanları Tosya’da Buluştu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!