Doğru Meslek Seçimi: Kararlar ve Öneriler

featured

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı tarafından Ahmed Yesevi Konferans Salonunda ‘Doğru Meslek Seçimi: Kararlar ve Öneriler’adlı etkinlik düzenlendi.

Gerçekleştirilen ilk etkinlikte Psikolojik Danışmanlık ve RehberlikAna Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. E.Nihal Lindberg, meslek seçiminin yaşamımızdaki önemi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. ArdındanPsikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı Dr.Ögr. Üyesi Fatma Arıcı Şahin, konuşmalarında Kariyer Yelkenlisi Modeli kapsamında, meslek seçiminde etkili olan bireysel ve toplumsal faktörleri vurguladı.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik programı Arş. Gör. Murat Konuk ise 21. Yüzyılda meslekler ve kariyer yolculuğu konularına değindi. Son olarak konuşan Uzm. Klinik Psikolog Gökhan Sönmez, meslek ve üniversite tercihi ile ilgili puanlar, sıralamalar gibi teknik konulardan bahsetti.

Etkinlik, 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonunda 13.30-15.00 saatleri arasında tekrar gerçekleşecektir.

Doğru Meslek Seçimi: Kararlar ve Öneriler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!