Emniyetten Şok Uygulama

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde motosiklet sürücülerine yönelik şok uygulama başlattı.

Artan şikayetler üzerine ilçede sayısı her geçen gün fazlalaşan motosiklet sürücülerine yönelik Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü uygulama başlattı. Gündüz ve gece olmak üzere şehrin farklı noktalarında ayrı ayrı yapılan uygulamalarda motosikletler ve sürücüler denetleniyor.

Sürücülerde evrak ve kask kontrolü yapılırken motosikletlerde egzoz denetimi yapılıyor. Yapılan kontrollerde kaskı olmayan, kural ihlali yapan, evrak eksikliği olan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Egzozu gürültü yapan motosikletler cezai işlem ile birlikte çekici yardımıyla otoparka çekiliyor.


İlçe merkezinde yapılan uygulamalarda 17 motosiklet denetlendi. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanırken bazı motosikletlerde çekici yardımıyla otoparka çekildi.

İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir’in de katıldığı uygulamada Kaymakam Deniz Pişkin’de uygulamaya katılarak ekipleri denetledi.

Yetkililer uygulamanın şehrin farklı noktalarında gece gündüz devam edeceğini belirterek sürücülere kurallara uyma noktasında uyarılarda bulundu.

Emniyetten Şok Uygulama

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!