İHA Bölge Müdürü Tosya’da Ziyaretlerde Bulundu

featured

İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü Kastamonu’nun Tosya İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Tosya ilçesine gelen İHA Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı beraberinde Düzce Sorumlusu Ali Yıldız ve Tosya muhabiri Mehmet Ünsal ile birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk Ziyaret Kaymakam Deniz Pişkin’e

Ziyaretler kapsamında ilk ziyaret Kaymakam Deniz Pişkin’e yapıldı. Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret eden İHA Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı,  bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Deniz Pişkin ziyaretlerinden dolayı Bölge Müdürü Çorbacı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

İHA Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı’nın bir sonraki durağı ise Tosya Belediyesi oldu. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret eden İHA Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Açıksöz Gazetesi Ziyareti

İHA Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı Tosya ilçesindeki ziyaretlerini Açıksöz Gazetesi’ne yaptığı ziyaret ile noktaladı. Çorbacı, 1968 yılında kurulan ve yarım asırlık yayın hayatı olan Açıksöz Gazetesi sahibi Mustafa Ünsal’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Açıksöz Gazetesi sahibi Mustafa Ünsal, teşekkür ederek bir süre sohbet etti. Fotoğraf çekimi ile sona eren ziyarette  İHA Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, duayen gazeteci Mustafa Ünsal’a teşekkür ederek başarılar diledi.

İHA Bölge Müdürü Tosya’da Ziyaretlerde Bulundu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!