Enerjisa’dan Tosya’da Yeni İşlem Merkezi

featured

Müşterilerine kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Enerjisa, Kastamonu Merkez, Tosya ve Taşköprü’de Yeni Enerjisa İşlem Merkezlerini açtı.

Enerjisa, 9 milyon müşterisinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, elektrik tedariğinde değer yaratmak ve satış sonrasında destek sağlamak için fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yeni çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kastamonu Merkez, Tosya ve Taşköprü’de yeni Enerjisa İşlem Merkezleri’nin açılışları gerçekleştirildi. Enerjisa İşlem Merkezlari’nin 9 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşen Açılış Törenlerine; Enerjisa Satış Direktörü Ersin Esentürk, Enerjisa Yönetim Ekibi ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

Enerjisa İşlem Merkezleri’nde (EİM) Enerjisa müşterilerinin tek noktada birçok işlemi tek seferde gerçekleştirebilmesine olanak sağlanıyor. Müşteriler, kaliteli hizmetten yararlanırken zamandan da tasarruf ediyor. Abonelik başvurularında gerekli evrakları temin eden müşteriler işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde Enerjisa İşlem Merkezleri’nde (EİM) tamamlayabiliyor. Ayrıca elektrik faturasını ödeyebiliyor, elektrik abonelikleriyle ilgili açma-kapama ve nakil işlemleri de yürütebiliyor. Bunun yanı sıra doğalgaz, su ve cep telefonu faturaları da dâhil olmak üzere geniş yelpazede fatura ödeme imkânı sağlayan Enerjisa İşlem Merkezleri’nde (EİM) yapılan elektrik faturası ödemelerinde müşterilerden işlem bedeli alınmıyor.

Enerjisa İşlem Merkezleri’nde sunulan kaliteli hizmeti daha da yaygınlaştırarak müşterilere daha yakın ve kolay hizmet verilmesi hedefleniyor. Hizmet verilen bölgelerde Enerjisa İşlem Merkezleri’nin (EİM) toplam sayısı Temmuz sonuna kadar 85’e, yılsonuna kadar da sayısının 105‘e ulaşması hedefleniyor. Müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmak için çalışan Enerjisa, hizmet ağı ve kalitesini de her geçen gün arttırmaya devam edecek.

Enerjisa İşlem Merkezleri (EİM), hafta içi 08:30 – 18:30, cumartesi  günü ise 09:00- 16:00 saatlerinde hizmet veriyor.

Enerjisa İşlem Merkezleri aşağıda yer alan adreslerde hizmet verecek;

Enerjisa Kastamonu İşlem Merkezi: Topçuoğlu Mah. Banka Sok. No:5 Merkez, Kastamonu

Enerjisa Taşköprü İşlem Merkezi: Atatürk Cad. Sabaş Apt No:24 Taşköprü, Kastamonu

Enerjisa Tosya İşlem Merkezi: Kargı Mahallesi Ağacık Çeşme Sokak No:3 Tosya, Kastamonu

Enerjisa’dan Tosya’da Yeni İşlem Merkezi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!