Fazıl Boyner Caddesine Sıcak Asfalt

featured

Fazıl Boyner ve Atatürk Caddesinde sıcak çalışmaları devam ediyor.

Tosya Belediyesine bağlı ekipleri başta sıcak asfaltlama çalışmaları olmak üzere şehrin farklı noktalarında hummalı bir çalışma yürütüyor.

Geçtiğimiz günlerde kurban kesimiyle başlayan sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Dörtyol’dan Sitelere kara olan ana güzerhaglar ile Cumhuriyet Meydanından Çankırı Kavşağı’na kadar ve Namazgah Caddesi ile Fazıl Boyner Caddesi ve Kastamonu Caddesi sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Şehrin büyük bir bölümünde sıcak asfalt işlemini tamamlayan yüklenici firma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Yüklenici firma Namazgah Caddesi ve Fazıl Boyner Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları yapıyor. Dün Fazıl Boyner Caddesini sıcak asfalt kaplayan yüklenici firma Atatürk Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Kazım Şahin Başkan Yardımcısı Ali Mutlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek kısa sürede tamamlanması için çaba sarf ediyor.

Toplam 17bin ton sıcak asfalt kullanılması planlanırken, çalışmalar tamamlandığında 12km yol ağı sıcak asfaltla kaplanmış olacak.

Fazıl Boyner Caddesine Sıcak Asfalt

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!