Fazıl Ateş Güven Tazeledi!

featured

Tosya Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi Günü saat 12.00 de yapılan olağan genel kurul toplantısına Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Meclis üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Toplantıda çoğunluğun sağlanmasının ardından açılış konuşması Dernek Başkanı Fazıl Ateş tarafından yapıldı. Ateş konuşmasında derneğin Yüksekokul hizmet binasını çok kısa sürede inşa ettiğini belirterek mevcut binanın yetersiz kalmasıyla ek bina inşaatına başlandığını söyledi. Önceleri hayal olarak görülen yüksekokulun artık herkes tarafından ilçemizde kurulması planlanan bir üniversitenin alt yapısını oluşturduğunu söyledi. Başkan Ateş Ek binanın tamamlanmasının ardından yüksekokulda öğrenci sayısının 3500lere ulaşacağını ve üniversitenin kuruluşunun hızlanacağını söyledi.  Ateş sayının artmasıyla Tosya’nın sosyal, kültürel ve ekonomik yönden değişeceğini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü, oybirliği ile karara bağlandı. Toplantının sonunda Fazıl Ateş dernek başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeledi.   

Fazıl Ateş Güven Tazeledi!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!