Yaman: Milletvekili ilçemizin hakkı

featured

07 Haziran 2015 Pazar Günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde ilçemizden aday olacak milletvekili aday adayı hemşerimize Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleri devam ediyor.

Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve temsilcileri yaptıkları açıklamalarda hemşerilerimize destek verdiklerine vurgu yaparak seçilecek sıra verilmesinde ısrarlı olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

Bu dönem milletvekili ilçemizin hakkı olduğunu belirten Tosya Kahveciler Lokantacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Sadık Yaman Gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada;

“30 yıldır milletvekili olmayan ilçemizde bildiğiniz üzere milletvekili beklentimiz var.  Ama bu 25.nci dönemde de milletvekilliğinden de ümitliyiz, bekliyoruz. Bunu Kastamonu merkez de Ankara merkez de dikkate alması lazım. Tosya Kastamonu’nun en büyük ilçesi buradaki sanayimizle, işverenimizle, halkımızla bunun beklentisi içerisindeyiz ama inşallah burada da bildiğimiz üzere daha önceki dönem milletvekili adayı olan Zafer Nalbantoğlu kardeşimiz buna layık diye düşünüyoruz. Sivil Toplum Örgütü olarak da halk olarak da arkasında olduğumuzu belirtiyoruz.

Bu beklentimiz her zaman devam ediyor.  07 Haziran seçimlerinde buradan da bir milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderip Tosya’mızı temsilen orada bi gururumuz olsun istiyoruz.

Tosya 12 yıldır Ak Parti’ye vermiş olduğu destek dolayısıyla bu dönemde bizim milletvekili hakkımız olduğunu düşünüyoruz. 30 senedir yok” diye konuştu.

Yaman: Milletvekili ilçemizin hakkı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!