Ferko Ilgaz Montain Resort tan Basın Mensuplarına İftar

featured

Geçtiğimiz Cuma akşamı Ferko Ilgaz Montain Resort yöneticilerinin düzenlediği iftar programına Tosya basın mensupları da davet edildi.

Tosya basınından Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal ve Muhabiri Ahmet Çataloğlu ile Tosya İha Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu Katıldı. İftar Programına Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve Cemiyet üyeleri katıldılar.

İftar öncesi Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek basın mensupları ile yaptığı kısa bir değerlendirmede Kastamonu turizminin gelişmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kasırga İper ; ‘Ilgaz, sahip olduğu doğa özellikleri ile her mevsim cazibesini koruyan bir turizm merkezi. Ferko’nun da Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort ile bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek turizm sektörüne değer kattığına inanıyoruz. Dört mevsim tatil anlayışımızla misafirlerimiz için her sezona ve konsepte uygun tatil alternatifleri sunuyoruz. Kış sezonunda yakaladığımız yüzde 98 doluluk oranı, ilk etkin sezonunu geçiren bir otel için gerçekten etkileyici. Kış sezonunda kar tatili için bizleri tercih eden misafirlerimizin memnuniyetini tüm sezonlara yaymak istiyoruz. Bahar ve yaz ayları için de aktivite ve eğlence imkanlarımızı misafirlerimize sunuyoruz. ’ dedi.

Daha sonra Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek ile basın mensupları Kastamonu ve ilçelerinde Turizmin Canlanmasıyla İlgili fikir alışverişinde bulundular. Tosya Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal basın mesnsuplarına Tosya da turizmin canlanması ve Tosya pirincinin tanıtımı ile ilgili ilçe Kaymakamı Deniz Pişkin in başlatmış olduğu “Tarladan Sofraya fotoğraf yarışması” hakkında otel yöneticilerini ve basın mensuplarını bilgilendirerekten yarışmaya davet etti.

Tosya İha Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu Gazetecilerle yaptığı sohbette özellikle Tosya yöresel ürünleri anlatarak bölgede yetişen ilaç sanayinde kullanılan bitkilerin çeşitliliği hakkında bilgilendirmede bulundu.

İftar programı sonunda Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort yöneticileri, Kastamonu gazeteciler cemiyeti ve Tosya Basın Mensuplarının birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Yaza Hazır 

Ilgaz Dağı’nda dört mevsim doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyenler için 100 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, yaz sezonunda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Ferko’nun, Ilgaz dağının büyülü atmosferinde, çam ormanları arasında dört mevsim doğayla iç içe tatil yapmak isteyenler için 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, başarılı bir kış sezonunun ardından şimdi de yaz sezonuna keyifli bir başlangıç yapıyor.

Yazın bunaltıcı sıcaklarından ve şehrin yorucu temposundan uzaklaşmak isteyenleri Ilgaz dağı havasının serinliğine ve büyülü doğasına davet eden Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, 261 oda ve 538 yatak kapasitesiyle bölgenin yükselen yıldızı oluyor. Spa merkezi, spor alanları, macera parkı, atlama kulesi, tırmanma duvarı, ATV ve dağ bisikleti parkurlarıyla hem aktivitelerle renklenen hem de doğayla iç içe geçirilen tatil fırsatlarını bir arada sunan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, toplantı, düğün ve davetlere de ev sahipliği yapıyor.

ÖZEL DAVETLERİN ADRESİ

1.000 metrekare balo salonuna yaz aylarının gelişiyle beraber çim alanını da ekleyen Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, 1200 davetliyi aynı anda ağırlama kapasitesine sahip. Yeni evli çiftlere sunduğu balayı süiti, şampanya seti ve balayı set-up’ı ile özel günleri unutulmaz anılara dönüştüren Ferko Ilgaz Mountain Hotel&resort, özel gün kutlamalarının da adresi oluyor.

ZİRVEDE TATİLE ULAŞIM KOLAYLIĞI

İlk etkin sezonunu geçen kış mevsiminde yüzde 98 doluluk oranıyla tamamlayan Ferko Ilgaz Hotel, sıcak yaz günlerinden ve birbirine benzer kıyı tatillerinden uzaklaşmak isteyenler için büyülü bir atmosfer sunuyor. Kastamonu Havalimanı’na sadece 25 km uzaklıkta olan ve 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nin hayata geçmesi ile Ankara’ya daha da yakınlaşan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, tatil, düğün ve özel gün kutlamaları, toplantı ve seminerler için bölgenin buluşma noktası haline geldi.

BİLGE KASIRGA: ‘HER SEZONA VE KONSEPTE UYGUN TATİL ALTERNATİFLERİNİ SUNAN BİR OTELİZ’ 

Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek ‘Ilgaz, sahip olduğu doğa özellikleri ile her mevsim cazibesini koruyan bir turizm merkezi. Ferko’nun da Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort ile bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek turizm sektörüne değer kattığına inanıyoruz. Dört mevsim tatil anlayışımızla misafirlerimiz için her sezona ve konsepte uygun tatil alternatifleri sunuyoruz. Kış sezonunda yakaladığımız yüzde 98 doluluk oranı, ilk etkin sezonunu geçiren bir otel için gerçekten etkileyici. Kış sezonunda kar tatili için bizleri tercih eden misafirlerimizin memnuniyetini tüm sezonlara yaymak istiyoruz. Bahar ve yaz ayları için de aktivite ve eğlence imkanlarımızı misafirlerimize sunuyoruz. ’ dedi.

Ferko Ilgaz Montain Resort tan Basın Mensuplarına İftar

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!