Festivale Doğru

featured

Adım Adım Tosya Festivaline doğru

Artık geleneksel hale gelen Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinin 13.süne doğru zaman yaklaştıkça, ilçemizdeki hazırlıklarda da gözle görülür bir ivmeye tanıklık ediyoruz.

Tosya 13. Kültür ve Pirinç Festivali’ni yürütecek önceki gün gerçekleştirilen komite seçimlerini, dünkü gazetemizde de yayınlayarak siz okurlarımıza duyurmuştuk.

Hazırlık çalışmalarını etap etap izlemeye çalışan muhabirlerimiz, dün Sosyal Güvenlik Kurumu önünden Tosya Devlet Hastanesine doğru şehrin giriş görünümünü iyileştirme amaçlı kaldırım yenileme çalışmalarını, Üçoluklar mevkiindeki Güreş Sahasına yapılan tribün genişletme ve umumi tuvalet ekleme çalışmalarını yerinde görüntüledi.

Bu arada Çankırı caddesinde gerçekleştirilen yolun gidiş-geliş istikametini birbirinden ayıran refüj taşlarının döşemesi bittiği halde, içlerinin niçin doldurulup çimlendirilmediğini de hemşerilerimiz merak ediyor. Dileriz bu refüj içi dolgu ve çimlendirme de biran önce gerçekleştirilir ve şehrin tüm giriş çıkışları Festivalin görünümünde olumsuzluklara gerekçe gösterilip gölge etmez.

Festivale Doğru

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!