FUHUŞ TACİRLERİNE DARBE..!

featured

FUHUŞ TACİRLERİNE DARBE..!

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan fuhuş operasyonunda fuhuş tacirleri yakalanırken ayrıca iki bayanla iki erkek suçüstü yakalandı.

Gazetemiz Açıksöz’ün haber servisine ulaşan göre, geçtiğimiz günlerde yapılan fuhuş operasyonunda ilçenin İskilip yolu güzergahında bulunan sürücü pisti yakınlarında bir kamyon içerisinde E.K. ve S.B. suçüstü yakalandı. Bu esnada yan tarafta bir kulübe de ise, kamyona binmek için sıra beklediği tahmin edilen N.A. ve G.U. yakalandı. Yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre Z.S.’nin de para karşılığı kadın temin ettiği öğrenildi. Olayın ardından Z.S. alınan ifadelerin ardından tutuklanırken olay yerinde yakalanan G.U. ve S.B. isimli bayanlar yapılan tetkik ve taramalarda cinsel yoldan bulaşıcı hastalık taşıdığı tespit edildi.

FUHUŞTA YAKALANDILAR HASTALIKLI ÇIKTILAR

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu operasyon sonucu olay yerinde suçüstü yakalanan iki bayanın cinsel yoldan bulaşan Zührevi hastalık taşıdıkları tespit edildi. Bu kişiler tedavi için Kastamonu Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevkedilerek tedavi altına alınırken olayla ilgili yakalanan Z.S. fuhşa teşvik etmek ve aracılık yapma suçundan tutuklandı.

Yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre bu tür operasyonların devam edeceği, özellikle sağlık bozucu ve hastalık yayıcı bu tür konularda göz açtırılmayacağı öğrenildi.

FUHUŞ TACİRLERİNE DARBE..!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!