FUHUŞA DARBE

featured

Tosya Emniyet Müdürlüğünden FUHUŞA DARBE

Uzun süreden beri ilçe merkezinde konuşulan konu üzerine Polisin yaptığı fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu kadınlar ve fuhuşa yer, imkan, teşvik ve aracılık sağlayan bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre fuhuşa aracılık yapan M.B, 1962 d.lu olup Tosya Karşıyaka mahallesi Yazıçam mevkiindeki bir bağ evinde fuhuş yaptırmak iddiası ile Cumhuriyet savcılığından alınan izin ile ilçe emniyet müdürlüğü personelleri bağ evini takibe alarak gözlemledikleri öğrenildi. Yapılan takibatta eve birçok yabancı aracın geldiği gözlemlenirken 08.08.2011 tarihinde G.M.(1983), N.T.(1967), M.T.(1987) isimli (Kırgız) üç bayanın takip edilen ev yakınlarında yakalandığı öğrenildi. Bayanların ise fuhuş için Tosya ya geldikleri bunun karşılığında ise ilişki başına M.B’ ye para verdikleri öğrenildi. Yakalanan üç şahıs ise aynı gün yabancılar şubeye teslim edilerek yurt dışına gönderildiği öğrenildi.

10.08.2011 tarihinde ise ilçemizde faaliyet gösteren bir otel de kaldığı tespit edilen bir kişitespit edilip takibe alındığı ve bir otomobile bindiği sırada yakalandığı öğrenildi S.E.(1980) isimli Azerbaycan nüfusuna kayıtlı şahıs daha öncede defalarca tosyaya geldiğini ve M.B isimli şahsın evinde kalarak ilişki başına M.B ye para verdiği öğrenildi.

Bağ evindeki takiplerini sürdüren Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü 01.09.2011 tarihinde saat 17:00 sıralarında cumhuriyet savcılığından alınan izinle yaptığı operasyonda ilçe dışındanda olmak üzere 10 erkeğin ve 4 yabancı uyruklu kadının suçustü yakalanarak göz altına alındığı öğrenildi.yapılan araştırmalarda ise ikisi Kırgız olan R.M.(1969), M.R.(1986) ve diğer ikiside Azeri olan M.R.(1981), A.M.(1980) daha öncede defalarca Tosya da kaldıklarını belirtirken M.B. isimli şahsa ilişki başına para ödediklerini belirttiler.göz altına alınan kadınların muayeneleri yapılarak yabancılar şubesi müdürlüğüne sevk edilirken bu bayanların ikisinde ise cinsel yolla bulaşan hastalığın tespit edildiği öğrenildi.

CİNSEL YOLLA BULAŞAN HASTALIK ÖLÜMLE SONUÇLANIR

Yapılan araştırma ve tetkiklerin sonucun da yurt dışından gelen iki bayanda cinsel yolla bulaşan hastalık çıkması sonucu İlçe Emniyet Müdürlüğü detaylı tarama yapılmak üzerine tekrardan tahlil istedi.

Cinsel yolla bulaşan hastalığın ölüm getirdiği ve kişiler arasında daha çok yayılacağı nedeni ile ilçe emniyet müdürlüğü kapsamlı tarama sonuçlarını beklerken Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz “ Tosya Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için çalışmalarımızın etkili ve kararlı bir şekilde sürdürüleceğini” ifade etti.

 

 

 

 

 

FUHUŞA DARBE

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!