Gazete sahipleriyle buluşturdu…

featured

Gazeteler, BİK denetiminden geçiyor…

KGC, BİK heyetini gazete

sahipleriyle buluşturdu…

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü, Kastamonu kent merkezinde yayın yapan resmi ilan alma hakkına sahip gazeteleri denetlemeyi sürdürüyor.

Salı günü akşam saatlerinde ilimize gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Kontrol Hizmetleri Şefi Murat Aslanoğlu ile Kontrol Memuru Görkem Solmaz, Çarşamba günü Açıksöz ve Sözcü, dün ise Kastamonu ve Nasrullah Gazetelerini denetledi. BİK heyeti, bugün ise Doğrusöz Gazetesi’ni denetlemesinin ardından ilimizdeki çalışmalarını tamamlayacak.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), denetleme için Kastamonu’ya gelen BİK heyetini, gazetelerin sahipleriyle akşam yemeğinde buluşturdu.

Sohbet havasında geçen buluşmaya Basın İlan Kurumu (BİK) Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, Kastamonu Şubesi’nde görevli Fatih Rençber, Kastamonu Gazetesi’nden Melih Özel, Nasrullah Gazetesi’nden Tahir Yılmaz, Sözcü Gazetesi’nden İsmail Kırkbeşoğlu, Doğrusöz Gazetesi’nden Hasan Cengiz ve Açıksöz Gazetesi’nden İzzet Sarı katıldı.

Program sonrası Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz tarafından Aslanoğlu ve Solmaz’a Kastamonu yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti verildi. (kgc)

Gazete sahipleriyle buluşturdu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!