Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

featured

Gazeteciler Gününde Kaymakam Deniz Pişkin, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kaymakam Deniz Pişkin ilçemizdeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymakam Deniz Pişkin tarafından Vanlı Otel’de verilen kahvaltıya, Belediye Başkanı Kazım Şahin, basın mensupları ve aileleri katıldı.

Kahvaltıda konuşan Kaymakam Deniz Pişkin, kendilerinin basın geçmişi olduğuna vurgu yaparak mesleğin zorluklarını iyi bildiklerini, her şart altında mesleğini yapmaya çalışan basın mensuplarını her zaman takdir ettiklerini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kaymakam Deniz Pişkin, ”katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gazeteci arkadaşlara basın mensubu arkadaşlara ve ailelerine sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Hepimiz aynı ilçeye hizmet ediyoruz. Yediğimiz ekmeğe içtiğimi suya havasını soluduğumuz coğrafyaya ve millete bu vatana hizmet etmek için her birimiz kendi yetkilerimizi gücümüzü seferber etmekten imtina etmiyoruz. Bu anlamda hepinizi en yakın çalışma arkadaşları olarak görüyorum. Çünkü zaman öyle bir zaman. Teknolojideki ilerleme, ulaşım sektöründeki baş döndürücü gelişmeler bir anda aynı gün aynı akşamda herkese sizi bütün Türkiye’nin izlemesi duyması demek. Kitap kampanyasında bütün basının duyarlılık göstermesi ve başka sorunlarla ilgili farkındalık oluşturması konusunda ciddi gayretleri oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü ne yaptığınızdan çok nasıl sunduğunuzdan nasıl anlattınız önemli. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar sağlık huzur dolu yaşam dilerim” dedi.

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin memleketimiz çok önemli. Medya çok önemli, basın çok önemli ciddi bir güç. Bunun farkında olarak yaptığımız işin ciddiyetini önemini nelere mal olabileceğini yaptığımız bir haberin nelere mal olabileceğinin bilincinde olmalıyız. Hepimiz ilçemiz ülkemiz için çalışıyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar huzur ve sağlık dolu günler dilerim” dedi.

Açıksöz Gazetesi Sahibi Mustafa Ünsal’da 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle yaptığı kahvaltıdaki kısa konuşmasında; “Tabi bizim gazetecilik günümüzün, mesleğimizin hatırlanmış olması çok güzel teşekkür ediyoruz. Ama bazı mesleki sıkıntılarımızın da bu ara deşifre edilmesinde fayda var. Resmi ilanlar ve diğer bazı sorunlarımızı kaymakam beyin irdeleyeceğini ve gerektiğinde yukarıya götüreceğini umut ediyoruz. Göstermiş olduğu bu jest için sayın kaymakamımıza teşekkür ediyor ve ileriki yıllarda da devam etmesini diliyoruz” dedi.

Haber 37 Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüsnü Acar da konuşmasında; “hatırlanmak güzel bişey, unutulmamak güzel bişey, yalnız şöyle bir şansımız var, Sayın Kaymakamımızın basın mesleğine yakın bir kişi olması, dur deyince durmayan çalışan bir belediye başkanımızın olması dolayısıyla bizim mesleğe bir renk veriyor. O nedenle ben Sayın Kaymakama ve Belediye Başkanına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür ederek, unutulmamamın güzel bir duygu olduğunu söyledi.

 

Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!