Tosya Spor A.Ş 3 – Çankırı Belediyespor 1

featured

Tosya Spor A.Ş   3 – Çankırı Belediyespor 1
Tosya Spor  5’te 5 Yaptı

Kastamonu  2. Amatör küme de mücedele edecek olan Tosya Spor A.Ş. hafta içi yaptığı antrenmanların ardından hafta sonları yaptığı hazırlık maçları ile de lige en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

22.03.2015 tarihinde dün Pazar günü Tosya Şehir stadyumunda saat 13:00’da Çankırı bölgesinin güçlü ekiplerinden ve önümüzdeki sezon Çankırıyı Bal Liginde temsil edecek olan Çankırı Belediye Spor ile Tosya Spor A.Ş. Tosya’da bir hazırlık maçı oynadı.

Hazırlık maçının ilk yarısı 1-0 Tosya Spor’un galibiyeti ile sona erdi. İlk yarıda özellikle orta saha üstünlüğünü elden bırakmayan Tosya Spor, kontrollu bir oyun sergileyerek ilk yarının son dakikalarında Mustafa Uğur Altıntaş’ın attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın 2. Yarısında ise ilk yarıya göre daha atak ve açık futbol oynayan Tosya Spor kademe hatasınından gol yiyerek Çankırı Belediye Spor durumu 1-1 yaptı.

Yedeği golün etkisini kolayca atlatan Tosya Spor, özellikle yan toplarla oyunu açarak hucüm yollarında rakipleri üstünde baskı kurarak gol aramaya başladığı dakikalarda Güner  Çoşkun’un akıl dolu vuruşu ile durumu 2-1 yaptı. Öne geçen Tosya Spor, oyunu ve rakibini baskı altına alarak sürdürdüğü oyun planında maçın dakikalarında Serhat Adıgüzel’in kafayla topu kalecinin üzerinden aşırtarak attığı gol ile skoru 3-1 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

Tosya Spor A.Ş. hazırlık maçlarında 5’te 5 yaparak lige hazır olduğunu gösterdi. – Alaattin KEŞOĞLU

 

Tosya Spor A.Ş 3 – Çankırı Belediyespor 1

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!