Gazi Polis Memuruna Muhteşem Düğün

featured

Beşiktaş- Bursaspor maçı sonrası Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamada yaralanarak Gazi olan Polis Memuru Muhammed Raşit Bursalı için muhteşem düğün yapıldı.

Alime Himmet Bozdağ çiftinin biricik kızları Eylül Dudu Bozdağ ve Hanife –Adem Bursalı çiftinin oğulları Gazi Polis Memuru Muhammed Raşit Bursalı geçtiğimiz hafta sonu yapılan düğün ile dünya evine girdi.

Düğün 9 Eylül 2021 Perşembe günü Balıkesir’in Edremit ilçesinde kız evi önünde yemek ikramı ile başladı. Davetlilere gündüz yemek ikram edilmesinin ardından akşam da kız kınası yapıldı. 10 Eylül 2021 günü yapılan gelin alma ile Edremit ilçesinde sona eren düğün hafta sonu Tosya’da devam etti.

11 Eylül 2021 Cumartesi günü davetlilere damat evi önünde yemek ikram edildi (İskilip Dolması). Akşam da düğün konvoyu yapıldı. Konvoy eşliğinde Belediye Düğün Salonuna gelen gelin damat alkışlarla salona girdi.

Davetlilerle tek tek ilgilenen aile katılımlarından dolayı teşekkür etti. Aileleri tebrik eden davetliler genç çifte mutluluklar diledi.

Canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenen katılımcılar eğlence dolu bir gece yaşadı.

Açıksöz Gazetesi olarak aileleri tebrik ediyor genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Gazi Polis Memuruna Muhteşem Düğün

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!