Gençler Ahmet Büyükkanlı ile yola devam edecek

featured

Ak Parti Tosya Gençlik Kolları Başkanlığına Ahmet Büyükkanlı seçildi

Ak Parti Tosya İlçe Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresini yaptı. Şehit Ömer Halisdemir Kültür Metkezi Şehit Mustafa Kaymakçı Konferans Salonunda yapılan kongreye Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Corcor, Önceki Dönem Belediye Başkanı Kazım Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, Genel Merkez Kastamonu İl Koordinatörü Şükrü Sert, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Divan kurulunun oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu, ardından Ak Parti Genel Merkez Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün mesajı okundu.

Selamlama konuşmasını Ak Parti Kolları Başkanı Mustafa Küçükayar yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Küçükayar, görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi. Hizmetlerimin burada bitmeyeceğinin altını çizen Başkan Küçükayar hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Küçükayar, yeni seçilecek Başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Kongrede konuşan Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor mevcut başkan Mustafa Küçükayar ve ekibine teşekkür ederek, yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine de başarılar diledi. Başkan Corcor kongrenin partiye ve ilçeye hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Kongrede konuşan Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat kongrenin hayırlı olması dileklerini ileterek mevcut başkan Mustafa Küçükayar’ın başarılı çalışmalar yaptığını belirterek hizmetleri için teşekkür etti. Yeni seçilecek olan başkanın bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağını belirten Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, bayrağı devralacak olan yeni başkan ve ekibine başarılar diledi.

Kongrede konuşan Genel Merkez Kastamonu İl Koordinatörü Şükrü Sert de Ak Parti kadrolarında siyaset yapmanın bir ağırlığı ve sorumluluğu olduğuna dikkat çekerek; “ bu davaya omuz verenlerin Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıdır. Size 2023 ve 2024 seçimlerinde büyük görevler düşüyor. Herkese ulaşacağız, davamızı anlatacağız. Memleketimize en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Kongrede başkan Mustafa Küçükayar ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Seçime tek liste giren Ahmet Büyükkanlı Ak Parti Tosya İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Teşekkür konuşması yapan Başkan Ahmet Büyükkanlı, katılımcılara teşekkür ederek; en iyi hizmeti vermek ve bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Ak Parti Tosya Gençlik Kolları 6’ncı olağan kongresi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yapılan seçim sonucunda Ak Parti Tosya İlçe Gençlik Kolları listesi şöyle oluştu;

Başkan: Ahmet Büyükkanlı

Yönetim Kurulu (Asil)

1-Müjgan Durmaz

2-Z. Bahar Aksu

3-Melike Ayçiçek

4-Yasemin Taşkın

5-Tarık Saykal

6-Mustafa Maya

7-Fatih Yönel

8-Rıfat Kıldıroğlu

9-Emin Eseroğlu

10-Mustafa Demirkan

11-Murat Musaoğlu

12-Hüseyin Ölmez

13-Serkan Barutçu

14-Ömer Karaman

Yönetim Kurulu (Yedek)

1-Eren Küçükanbarcı

2-Elif Dilsiz

3-Halil Samet Cınbar

4-Semra Erdin

5-Mehmet Uğur Değer

6-Tunahan Kol

7-Ahmet Horuz

8-Emre Ayar

Gençler Ahmet Büyükkanlı ile yola devam edecek

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!