1. Haberler
  2. Yerel Gündem
  3. GENÇLİK HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

GENÇLİK HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

featured
0
Paylaş

Tosya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri, bugün gerçekleştirilen açılış programıyla başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Program, saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gençlik Haftası etkinliklerinin açılışı yapıldı.

Tören sonrası gençlerin ve vatandaşların katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Açılış programının devamında meydanda kurulan resim sergisi ziyaret edildi. Eserler katılımcılar tarafından ilgiyle incelendi.

GENÇLİK HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ
+ -

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.