Gökkuşağı Fitness & Spor Merkezi Dualarla Açıldı

featured

Tosya’nın Uzun yıllardır sportif anlamda eksiliği bulunan Fitness ve Spor merkezi  Ormancı Şahin Demirci’nin oğulları Oktay ve Orhan Demirci kardeşlerinin girişimciliği ile bu eksikliğide tamamlanmış oldu.
Cuma günü saat 13:30’da Çanakkale Şehitleri Caddesi, Rektör Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Parkı yanında, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve İlçe Protokolününde katıldığı törenle ile açıldı. Açılış duasını Tosya Vaizi Muhsin Özdemir yaptı ve açılışın ardından hayırlara vesile olması dileğiyle kurbanlık kesildi.

Açılış kurdelesini Başkan Şahin ve Tosya Vaizi Muhsin Özdemir kesti. Davete katılanlara içecek ve yiyecek ikram edilirken açılışta tüm gözler Vücud geliştirme Türkiye 3.’sü Ankara Bölge 1.’si Mehmet Ertürk’ün üzerindeydi. Şampiyon sporcu dostlarını kırmayarak açılışa katıldığını ve Gökkuşağı Spor merkezinde Eğitmen olarak göreve başladığının da müjdesini verdi.

Davetliler açılışın ardından Fitness salonunu gezme ve inceleme fırsatı buldular.Erkekler ve Bayanlar olmak üzere 2 ayrı seans üzerinden hizmet veren Gökkuşağı Fitness & Spor merkezi Tosya’da ki önemli bir açığıda kapatmış oldu. Fitness salonunda Başkan Şahin ve Tosya Belediye Spor Klüp Başkanı İhsan Yılmaz pedallı spor aletlerini kullanarak test ettiler. Açılışın ardından Demirci ailesi şampiyon sporcu Ertürk ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Alaattin Keşoğlu

Gökkuşağı Fitness & Spor Merkezi Dualarla Açıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!