Halil Uluay’la yola devam…

featured

AK Parti’nin 4 Şubat tarihinde yapılacak olan il kongresinde il başkanı adayı olacak isim cumartesi günü geç saatlerde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından belirlendi.

ULUAY İSMİ SÜRPRİZ OLMADI

 

İl başkanlığı için 12 isimle yola çıkan AK Parti, Ankara’da yapılan ilk elemeden sonra isim sayısını yediye, daha sonra da üçe düşürmüştü. Cumartesi günü son noktayı Başbakan Ahmet Davutoğlu koydu ve AK Parti Genel Merkezi’ne davet edilen; Feridun Küllüoğlu, Serdar Kulaksızoğlu ve Avukat Halil Uluay’ın arasından seçimini yaptı ve partisinin Kastamonu İl Başkanı olarak Uluay’ı gösterdi. 

Olası bir sürpriz yaşanmaması halinde 4 Şubat günü yapılacak olağan kongrede AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturacak olan Av. Halil Uluay, ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. 

 

GÖNÜL DESTEĞİ VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

“Başta gönül desteği verenler olmak üzere, maddi-manevi emek sarf eden, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diyen Uluay, “Ecri ve vebalinin büyük olduğunu düşündüğüm bu vazifenin sonunda Allah başlarkenki kadar mutlu olmayı nasip etsin. İnşallah hayırlısı olur…” diye konuştu. 

4 Şubat’ta yapılacak olan İl kongresine Halil Uluay’ın hazırlayacağı tek liste ile gidilecek. 

 

Halil Uluay’la yola devam…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!