Hava Gösterilerine Özel Nezahat Çengel Anaokulu Damga Vurdu

featured

Festivalde düzenlenen hava gösterilerine Özel Nezahat Çengel Anaokulu damga vurdu.

12-13 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenen 22. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında Türk Hava Kurumu ve Tosya Belediyesi işbirliğinde hava gösterileri düzenlendi. İlçe halkının katılımının yoğun olduğu hava gösterilerine Özel Nezahat Çengel Anaokulu damga vurdu.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi bahçesinde gösteri öncesi Özel Nezahat Çengel Anaokulu öğrencileri okul yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte yerini aldı. Gösteriye kendi yaptıkları uçak maketiyle katılan minikler açtıkları ‘İstikbal Göklerdedir’ yazılı pankartla gösteriye damga vurdu.

Kendi yaptıkları maket uçağın içine binen öğrencilerin yaptığı gösteriler katılımcılardan büyük alkış aldı. Öğrencilerin uçak maketini öğretmenleri eşliğinde yaptığını belirten Okul Müdürü Nezahat Çengel; “öğrencilerimize daha iyi eğitim verebilmek için çalışıyoruz. Dikkat çekici olması ve farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz maket uçak yaptılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizi izleyen ve alkışlarıyla destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hava Gösterilerine Özel Nezahat Çengel Anaokulu Damga Vurdu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!