Haytaoğlu Kuruyemiş Hizmete Girdi

featured

İlçemiz girişimcilerinden Abdullah Büyükacar tarafından açılan Haytaoğlu Kuruyemiş hizmete girdi.

İlçemiz Namazgah Caddesinde kuruyemiş sektöründe hizmet vermek üzere Abdullah Büyükacar’ın girişimleri ile hizmete giren Haytaoğlu Kuruyemiş dualarla açıldı. Cuma namazı çıkışında yapılan açılışa; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Eski Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Çiçek, Hüseyin Örü, Belediye Meclis Üyesi İsmail Yavuz, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Yeni açılan işyerinin bereketli ve bol kazançlı olması için Pazar Camii İmam Hatibi Nevzat Bora tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor birlikte kesti.

Açılışın ardından katılımcılar hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bereketli ve bol kazançlar diledi.  Katılımcılara açılışa özel ikramlarda bulunuldu.

Yütük Organizsyonun organizesinde açılan ve kuruyemiş sektöründe faaliyet gösterecek olan Haytaoğlu Kuruyemiş, ilçemiz Namazgah Caddesinde ilçemiz Namazgah Caddesinde hizmet verecek.

Haytaoğlu Kuruyemiş Hizmete Girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!