Hotel Doğramacıda Tosya Belediyesinden İftar Yemeği

featured

Tosya Belediyesinden İftar Yemeği

İlçemizde Pazartesi akşamı Tosya Belediyesinin düzenlediği iftar programı münasebeti ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarının birim amirlerine Hotel Doğramacı da bir iftar yemeği verildi. İtar yemeğine yaklaşık olarak 200’e yakın davetli ve misafir katıldı.

Yemeğe Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Garnizon Komutanı Himmet Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Aktaş,  Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı İsmail Yur ve Yönetim Kurulu üyeleri, TP İlçe Başkanı Ali Osman Dilgioğlu, Ortalıca Beldiye Başkanı Yusuf Arpacı, İlçe milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Emniyet Müdür Vekili Halil İbrahim Olgun, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Komiser Yardımcısı Harun Karakaya katılırken, ilçemizin Sivil Toplum Kuruluşlarından TSO Başkanı Mesut Güvercin. TOSİAD Başkanı Hüseyin Cömert, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Pazarcı da yemeğe katılanlar arasında idiler.

İftardan önce iftar yemeği ile ilgili kısa bir konuşma yapan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; “Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Davetimize icap ettiğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum. Malumunuz kalabalık yemek programları yoğun olur bu sebeple self servis olarak verilen iftar yemeğinde, oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun. Saygılar sunuyorum” diyerek açılış konuşmasını yaptı.

Ezan’ın okunması ve iftar topunun atmasının ardından oruçlarını açan davetliler, Açık büfe olarak verilen iftar yemeğinde önce çorba, ardından ana yemekler içinde açık büfe önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

İftar yemeği, Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı’nın duası ile sona erdi. Yemek sonrasında canlı müzik eşliğinde katılımcı ve davetliler kendi aralarında bir süre sohbet ettikten sonra dağıldılar.

Alaattin KEŞOĞLU / Açıksöz Gazetesi

 

 

 

 

 

Hotel Doğramacıda Tosya Belediyesinden İftar Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!