Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil TOSYASPOR’da

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 1 Amatör Kümede mücadele eden Tosyaspor, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i transfer etti.

Kastamonu 1. Amatör kümede mücadele eden Tosyaspor Kulübü yaptığı transfer hamlesiyle Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı. Halen Tosya ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Volkan Kavaklıgil Tosyaspor formasıyla yeşil sahalara dönüş yaptı.

2011 yılına kadar aktif futbol oynayan ve çeşitli nedenlerle futbola ara veren Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, aktif oyunculuğa geri dönerek futbol oynama kararı aldı. Kulüp 2.Başkanı Sefa Abayın’ın sürdürdüğü görüşmeler sonucu Başkan Kavaklıgil kendisini Tosyaspor’lu yapan imzayı attı. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Cengiz Kasap, 2.Başkan Sefa Abayın,Yönetim Kurulu üyeleri Kahraman Cebeci,Muharrem Özekmekçi,Mustafa Ersaka, antrenörler Erol Güccük,Yunus Can ve Ertuğrul Çolakoğlu katıldı.

Geçmiş yıllarda uzun süre futbol oynayan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil tekrar aktif sporculuğa geri dönerek Tosyaspor’un 37 numaralı formasıyla yeşil sahalarda top koşturacak.

Başkan Kavaklıgil Resmen Tosyaspor’da

Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenin imzaların atılmasının ardından resmen Tosyasporlu olan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı açıklamada; “Amacımız gençlere sporu sevdirmek ve özendirmek.  Vatandaşlarımızın teveccühü ile şehri yönetmek nasip oldu ve yaşımızın da 29 olması münasebetiyle Kastamonu 1. Amatör liginde mücadele eden Tosyaspor kulübümüz ile sözleşme imzaladık. Bütün hemşehrilerimizi özellikle iç sahada yapılan müsabakalarda görmek isteriz. Gençlerimizi güzel ahlaklı, çevik vücutlu bir şekilde yetiştirme gayreti olan bu spor kulübümüzle birlikte inşallah Tosya’yı da temsil edeceğimiz kanaatindeyim. Hafta sonu oynayacağımız Seydiler Belediyespor maçına tüm Tosyalı hemşerilerimiz bekliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil TOSYASPOR’da

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!