İHH Tosya Temsilciliği Açıldı

featured

İHH İnsani Yardım Derneği Tosya Temsilciliği açıldı.

Saat 14.00’te yapılan açılışa; Belediye Başkan Vekili Hasan Atıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı ve yönetim kurulu üyeleri, İHH Kastamonu Şube Başkanı Kadir Horuz, Tosya Temsilcisi Mehmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri ile arama kurtarma ekipleri, Kızılay Tosya Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından açılış konuşmasını İHH Kastamonu Şube Başkanı Kadir Horuz yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Horuz, İHH’nın Tosya’daki sürecini anlattı. Tosya halkına hayır hasenatları için teşekkür eden Horuz, İHH’nın Tosya’da arama kurtarma ekibi oluşturduğunu ve eğitimlerin devam ettiğini söyledi.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Vekili Hasan Atıcı İHH ekibine teşekkür ederek açılışı yapılan büronun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından yeni açılan büronun hayırlara vesile olması ve daha fazla insana yardım ulaştırması için dua edildi.

Açılış kurdelesini Belediye Başkan Vekili Hasan Atıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, İHH Kastamonu Şube Başkanı Kadir Horuz, Tosya Temsilcisi Mehmet Demirci birlikte kesti.

Çeşitli ikramların bulunduğu açılışta katılımcılara İHH’nın faaliyetleri anlatıldı.

İHH Tosya Temsilciliği; Dülküşa Mah. Kastamonu Caddesi No:51/A Tosya adresinde faaliyet gösterecek.

İHH Tosya Temsilciliği Açıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!