İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Atanan Okul Müdürlerini Ağırladı

featured

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Atanan Okul Müdürlerini Ağırladı

2010-2011 YILI eğitim öğretim dönemine açılan bu günlerde önceki akşam milli eğitim müdürlüğü tarafından yer değiştiren okul müdürleri adına kaynaşma ve ilçemizden ayrılacak müdürler için de bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin de katıldı. Ev sahipliğini İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz’ın yaptığı yemekte, çok sayıda Okul Müdürü, Müdür Başyardımcıları ve Müdür Yardımcıları katıldı. İlçemizde uzun süredenberi Anadolu Lisesi  Müdürü olarak görev yapan İsmail Küçükkahveci, Kastamonu Göl Anadolu Öğretmen Lisesi’ne; Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Sürer, Abana İnönü Lisesi Müdürlüğüne; Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Salih Şahin, İhsangazi Lisesi Müdürlüğüne; Ortalıca İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Şekerci de İnebolu Yenidoğan İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne tandılar.

 
 
Yemekte bir konuşma yapan ev sahibi Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, bu dönemin bütün öğretmenlere hayırlı olmasını dilerken, yemekte veda konuşması yapan bazı okul müdürlerinin Milli Eğitim temel politikalarına uygun rotasyon işleminden memnun olmadıkları, bu uygulamadan yakındıkları, hatta ilçe dışına atanmasını “ben icra kanalıyla evini boşaltan insanlar gibi hissediyorum kendimi” diyerek dile getirdikleri mikrofonlarımıza yansıdı.

Yapılan konuşmalardan sonra Okul Müdürleri ve konukları, canlı müzik eşliğinde  gecenin ilerleyen saatlerine kadar oyun, muhabbet ve müzik performansına eşlik ederek hoşça bir gece geçirdiler.

Gecenin sürprizi, canlı müziğin devam ettiği sırada, asıl mesleği öğretmenlik olan Belediye Başkanı Kazım Şahin’in şarkılara eşlik ederken gösterdiği performansı takdir eden sanatçıdan Şahin’e, “bizimle çalışır mısınız?” iş teklifi, hoş bir anı olarak alkışlarla karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Atanan Okul Müdürlerini Ağırladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!