“Ilgaz Dağı’nın Arkasında Saklı Bir Cennet”

featured

VALİ BEKTAŞ: “KASTAMONU, ILGAZ DAĞININ ARKASINDA KALMIŞ SAKLI BİR CENNET.”

Bu yıl 8’ncisi düzenlenen Başkentte Kastamonu günleri büyük bir coşku ile açıldı.

Ankara Atatürk Kültür  Merkezi’nde Saat :15:30’da düzenlenen açılış törenine, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, eski T.B.M.M. Meclis Başkanlarından AK Parti Milletvekili Köksal Toptan, eski Devlet Bakanlarından MHP Milletvekili Murat Başesgioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Kaymakamları, Tosya belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe belediye Başkanları, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK arti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İlçe Parti başkanları, KASDER-FED Başkanı Hasan Şen, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış bir dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İnebolu seymenler ekibi ve Tosya Belediye’si  Folklor ekibinin gösterileri ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan KASDER-FED başkanı  Şen açılış konuşmasında “bu yıl 8’ncisini düzenlemiş olduğumuz Başkentte Kastamonu günlerine hoş geldiniz, bul sekizincisini düzenleyerek her geçen yıl tecrübe kazanan organizasyonumuzun ve Kastamonu’yu Başkentimizde tanıtarak ve ilk Kastamonu nun başladığı bu etkinliklerle gurur duyuyoruz açılışa gelerek bizleri onurlandıran bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından Kastamonu Valisi Erdoğan bektaş’ın yaptığı konuşmada Bektaş” Kastamonu, Ilgaz Dağının arkasında kalmış saklı bir cennet, buradaki tabiyat güzelliği tarihi, kültürü bozulmamış yapısı ile turizme açık sahili olan Ankaranın komşu ili sayılan ve yakın zamanda havaalanı ile hizmete ulaşımın gerek karayolu ve gerekse hava yolu ile son derece rahat olan bir ilimiz. Önümüzdeki yıllarda yapımı tamamlanacak olan Ilgaz tüneli ile Başkentimiz olan Ankara ya daha da kısa mesafede olacak. Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılanlar başta Kastamonu Valiliği nin reyonu olmak üzere bütün reyonları gezdi.  Kastamonu nun bütün ilçelerinin kurdukları stantlarda kendilerine özgü ürünleri meraklılarına tanıttılar.

 

“Ilgaz Dağı’nın Arkasında Saklı Bir Cennet”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!