İmam Hatip Lisesinde Kütüphane Açıldı

featured

Kaymakam Deniz Pişkin tarafından “Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın” sloganıyla başlatılan kitap bağışı projesi kapsamında Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapımı tamamlanan Şehit Hv. Pilot Yavuz Eracar Kütüphanesi törenle açıldı.

Gazeteci Yazar Latif Şimşek ve Enerji Uzmanı Aytunç Zafer Akça’nın katılımıyla yapılan törene Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Okul Müdürü Hasan Çolakoğlu, Şehit Hv. Pilot Yavuz Eracar’ın anne ve babası ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Kütüphane hakkında bilgi veren Okul Müdürü Hasan Çolakoğlu, projeyi başlatan Kaymakam Deniz Pişkin’e ve emeği geçenler ile açılışa katılan Gazeteci Yazar Latif Şimşek ile Bakan Danışmanı Aytunç Zafer Akça’ya teşekkür etti.

Açılışta konuşan Kaymakam Deniz Pişkin, ilçedeki okullarda kütüphane açmaya devam edeceklerini belirterek kütüphanelere de şehitlerin isimlerini vereceklerini söyledi.

Açılış kurdelesini Kaymakam Deniz Pişkin, Gazeteci Yazar Latif Şimşek ve Bakan Danışmanı Aytunç Zafer Akça, Şehit Hv. Pilot Yavuz Eracar’ın anne ve babası birlikte kesti.

Açılışın ardından kütüphaneyi gezen katılımcılara Gazeteci Yazar Latif Şimşek imzalı kitabını hediye etti.

 


Açılışın ardından öğrencilerle söyleşi yapan Gazeteci Yazar Latif Şimşek’e katkı ve katılımlarından dolayı Kaymakam Deniz Pişkin tarafından teşekkür plaketi verildi.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İmam Hatip Lisesinde Kütüphane Açıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!