İmam Hatipli Öğrencilerden Resim Sergisi

featured

Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ‘Okulum Sanat Projesi’ kapsamında resim sergisi düzenledi ve okul tanıtım günleri etkinliği düzenledi.

Millet Kıraathanesi Bahçesinde düzenlenen etkinliğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Serginin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci şube müdürleriyle birlikte kesti.

Açılışın ardından sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci okul müdürü Gülşen Çivici’den bilgi aldı. Öğrencilerin yaptığı resimleri tek tek inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci sergiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Demirci; “Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okulumuz tarafından okul tanıtımı ve resim sergisi düzenlendi. Okulumuzun binası güçlendirme tamiratıyla yaklaşık bir buçuk senedir okulumuz başka bir okulun bünyesinde eğitim öğretime devam etmekte. Kendi binaları inşallah bir aya kadar taşınacak inşallah orda hizmet vermeye devam edecekler ama şu süreçte burada Pazartesi yoğunluğun olması sebebiyle tanıtım kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun teşekkür ederim” diye konuştu.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören proje okulu Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul tanıtım etkinliği ve resim sergisinde sergiyi gezen vatandaşlara okul hakkında bilgi verilerek okulun eğitim ve öğretimi 2017-2021 yılları arasında üniversiteye yerleştirdiği öğrencilerin istatistikleri ve okulun üniversiteye öğrenci yerleştirme başarısı anlatılıyor.

Sergi iki gün süre ile açık kalacak olup Salı günü akşamına kadar gezilebilecek.

İmam Hatipli Öğrencilerden Resim Sergisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!