İskilip Kilkuyu ve Çevre Köyleri Derneğinden İftar Yemeği

featured

İSKİLİP KİLKUYU VE ÇEVRE KÖYLERİ DERNEĞİNDEN İFTAR DAVETİ

İlçemizde artık gelenek haline gelen Ramazan davetleri, tüm siyasileri ve hemşehrileri birleştiriyor.

 
 
 
İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle birlik ve beraberliklerin arttığı bu günlerde dernek yönetimleri de hemşehrileri tek çatı altında birlik ve beraberliklerin pekişmesi için çalışmalar yürütüyor. Önceki akşam ilçemiz İskilip Kilkuyu ve Çevre Köyleri Derneğinde 250 kişilik iftar yemeği verildi.
 
 
Çok sayıda dernek üyesinin katıldığı iftar yemeğinde ilçemiz Siyasilerinden Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,  Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Örü ve Ak Parti Belediye Meclis Üyelerinden Ali Mutlu, Hayrettin Eker’in yanı sıra  Ak Parti İlçe  Yönetiminden Hidayet Üzer, Müjdat Güney de iftara katılanlar arasında idiler. İftara yemeğine olağanüstü bir rağbetle gelen konukların ağırlanmasında sıkıntıya düşülmüş,
 
 
sokağa kurulan iftar masalarının da yetersiz kalması üzerine bazı konuklar sandalye üzerinde iftar etmek zorunda kalmışlardır.
 
 
 
Dernek yöneticileri beklediklerinden fazla rağbet görmüş olmaktan memnun, misafirlerine istedikleri hizmeti de tam sunamamaktan mahcubiyetlerini dile getirmişlerdir. Her şeye rağmen güzel bir davet olduğu gözden kaçmadı.
 
 
İskilip Kilkuyu ve Çevre Köyleri Derneğinden İftar Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!