İstanbul-Kastamonu Uçak Seferleri Başladı

featured

Pegasus Havayolları, İstanbul-Kastamonu Uçak Seferleri Başladı

Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN;” Şehrimize gelecek Turist Sayısının artacağına inanıyorum” dedi.

Pegasus, İstanbul ile Kastamonu arasında haftada üç gün gerçekleşecek karşılıklı uçuşları bugün tarihi itibariyle başladı.

Pefasus Havayollarının, Kastamonu- İstanbul seferlerine başlaması dolayısıyla düzenlenen törene, Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Kastamonu Milletvekillileri Mustafa Gökhan GÜLŞEN, Hakkı KÖYLÜ, Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ, İş adamları, Sivil Toplum Kuruluşları ve kurum amirleri katıldı.

Pegasus Havayollarının, Kastamonu-İstanbul seferlerine başlaması dolayısıyla düzenlenen törende Pegasus Havayolu ile ilimize gelen ilk yolcular Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı.

Pegasus’un ilk seferini gerçekleştirecek olan uçağın Kastamonu Havalimanına inmesiyle başlayan program’da bir konuşma yapan Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN; “ Bugün çok önemli bir gün yaşıyoruz.  şehrimize olan sefer sayısının artırılması şehrimize turizm ve tanıtım açısından  çok büyük kazanımlar sağlayacaktır. Kastamonu için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kastamonu Milletvekili Hakkı KÖYLÜ ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ yaptıkları konuşmalarında; Bugün açılışı yapılan Pegasus Havayollarının ilimizdeki seferlerinin önemini belirterek Turizm açısından önemli bir faaliyet olduğunu belirttiler.

Pegasus Havayolları Kaptan ve personeline, Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN ve protokol tarafından plaket takdim edildi.

Kastamonu Valiliği / Basın

 

 

 

 

İstanbul-Kastamonu Uçak Seferleri Başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!