İstişare Toplantısını Tosya’da Yaptı

featured

Ak Parti Kadın Kolları, İstişare Toplantısını Tosya’da Yaptı

Ak Parti Kastamonu milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen’in eşi Ayşe Gülşen istişare toplantısına katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Tosya’ya geldi.   

Ayşe Gülşen’e Ak Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, Kastamonu Belediye Başkanının eşi Nebahat Babaş, Taşköprü Belediye Başkanının eşi Nebahat Arslan, Hanönü Belediye Başkanının eşi Zeynep Uçar,  Azdavay Belediye Başkanının eşi Şefika Çiçek,  Pınarbaşı Belediye Başkanının eşi Münevver Yılmaz, Pınarbaşı Kadın Kolları Başkanı Selma Arslan, Tosya Belediye Başkanının eşi Nimet Şahin, ilçe kadın kolları başkanları, kadın kolları üyeleri ve partililer eşlik etti.

İlk olarak çay bahçesinde oturan grup daha sonra Boyner Bağevi’nde öğle yemeği yendi.  Tosya’nın el sanatları hakkında bilgi alan Ayşe Gülşen Tosya Kıstısı, Üçetek, Bindallı gibi el sanatlarının değerlendirilerek tekrar canlanması ve bunun için de gereken yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Cami’yi gezen grup Üçolukları Belediye Sosyal Tesislerinde istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda seçim startını veren Ak Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay Ramazan ayı ile birlikte seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Toplantı sonunda bir dahaki Ak Parti Kadın Kolları toplantısının 5 Ağustos 2014 tarihinde Taşköprü’de yapılması kararlaştırıldı.   

 

İstişare Toplantısını Tosya’da Yaptı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!