Kadın Kollarından Ankara Çıkarması

featured

Ak Parti Tosya Kadın Kolları Teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ak Parti Tosya Kadın Kolları Başkan ve üyelerinden oluşan 17 kişilik grup, Ak Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısına katıldı.  Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasını dinleyen Tosyalı Ak Kadınlar grup toplantısının ardından Kastamonu Milletvekillerini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odasında Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’i ziyaret eden Tosyalı Ak Kadınlar bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu ziyaretinde Tosya için yol isteyen Ak Gençlere Tosya yol yapılacağı yanıtının vermelerinin ardından yol için proje istemişti. Ak Kadınlar Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret ettikleri Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’e Tosya Yolunun durumunu sordular. 3 tane yol güzergahının bulunduğunu ve bu güzergahların henüz netleşmediğini belirten Milletvekili Çelik; 3 güzergahtan hangisi seçilirse seçilsin tünelli geçiş olacağını güzergah belirleme çalışmalarının devam ettiğini ve seçilecek olan güzergah üzerine tünel yapılacağın söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çeşitli ziyaretlerde bulunan Ak Kadınlar ziyaretlerin tamamlanmasının ardından Tosya’ya döndü.

Ak Kadınların Ankara ziyaretine Ak Parti Tosya Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Belediye Başkanı Kazım Şahin’in eşi Nimet Şahin, Ak Parti İlçe Basın Müşaviri Özlem Külek ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Kadın Kollarından Ankara Çıkarması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!