featured

haberlerde isimlerinin zikredildiğini belirten Tosya İdman Yurdu Kulübü yazılı açıklama yaptı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada; ”

İlçemiz yerel internet haber sitelerinden birinde geçen haberde talihsiz bir şekilde kulübümüzün ismi geçtiği için yönetim kurulu kararı ile basın açıklaması yapma gereği hissettik. Her ne kadar kendilerini ısrarla muhatap almamamıza rağmen en son oynadıkları müsabaka sonunda “takımın mahremi olan” soyunma odasına habercilerin girmesine izin vererek ve oyuncularına açıklama yaptırarak küçük düşürücü duruma maruz bırakmaları ve de bu esnada sporculardan bir tanesinin bilinçsiz olarak kulübümüzün ismini zikretmesi ya da zikrettirilmesi kabul edilecek bir olay değildir.  Üç sonuçlu futbol literatüründe maç kaybetme sorumlusu olarak “ilçe büyüklerinin gösterilmesi” trajikomik bir vaka olarak ta kayıtlara geçmekle birlikte kulübümüzün bu olayla ilgili ne müdahili olduğu da merak konusu olmuştur.

Kurulduğumuz günden bu yana birçok kurum ya da kuruluştan spor sevdalısı dostlarımızdan destek gördük ve hala görmekteyiz.Tıpkı Kulüp derneğimizin kuruluşundan bu yana bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, geldiği günden bu yana her kapısını çaldığımızda bizleri ilgiyle dinleyen fahri hemşerimiz şuan ki  Tosya Kaymakamımız Deniz PİŞKİN gibi, yine her projemize destek veren, faaliyetlerimizi yakından takip ederek bizlere ve de bizim gibi proje sunup çalışan tüm spor kulüplerine ve sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği veren Tosya Belediye Başkanımız Kazım ŞAHİN gibi, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Ahmet KARAKUŞgibi, ilk antrenman ve maç formalarımızı yaptıran Mete Tesisleri sahipleri gibi, Yine maç forması hediye eden Sümela Tesisleri sahipleri gibi, maddi destek veren Onur Park Plus tesisleri gibi, 49 Pide Kebap sahibi Muharrem ÇELTİKÇİ gibi, Lokman Hekim Tosya Sahibi İsa Bacaksız gibi, Nalbantoğlu şirketler grubu gibi, Gençlikspor Bakanı eski başdanışmanı Hüseyin EKEN beyefendi gibi, Gençlikspor İl Müdürlüğü gibi, Kastamonu Belediye Başkanlığı gibi, ASKF Başkanımız Adem KELOĞLU beyefendi gibi, Futbol İl temsilcisi Serdar BADİOĞLU gibi, TÜFAD Kastamonu şubesi başkanı Nezir Öztürk gibi, Taşköprü deplasmanında bizlere yemek ikramında bulunan Beytekinler Perde sahipleri Adem ve Bahri BEYTEKİN beyefendiler gibi, Cide deplasmanında yemek ikramında bulunan Cide Belediyesi gibi bir çok kurum, kuruluş ve de isminin geçmesini istemeyen şahıslardan destek gördük ve de hala görmekteyiz… Yaptığımız faaliyetlerle bu desteklerin artarak devam edeceğini de çok iyi biliyoruz. Çalışıyoruz, çaba gösteriyoruz, çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bu yüzden gururluyuz…

Biz projelerimizle sempati kazandık, tüm bu destekleri aldık karşılığını da fazlasıyla verdik. Şimdi o video da konuşturulan sporcu kardeşlerimizi bu duruma düşüren kulüp başkanına soruyoruz; Tosya Belediyespor devri(satışı) sırasında ve sonrasında başkan siz değil miydiniz? Ondan sonraki süreci devam ettirmeniz için size gerekli imkanlar sağlanmadı mı? Siz değilmiydiniz Tosyaspor A.Ş. isimli şirketi kurup kulübe düzenli olarak maddi destek sağlayacağınızı söyleyen? Kulübe ait işletmeler kurarak kulübü ayakta tutacağınızı söyleyen de siz değil misiniz? Tosya’da spor alanında devrim yapacağız diye çıktığınız bu yolda kulübü neden kapattınız sonra neden açtınız? Tosyalı sporcuları oynatıyoruz dediğiniz 2. Amatör ve 1.amatör küme başlangıcında kaç tane sporcu Kastamonu’dan geldi? Kastamonu’dan gelen sporcular bu isyanı göstermezken neden ilçe çocuklarını bu hale sokup basının önüne atıyorsunuz? Bu kulübün basın sözcüsü yöneticisi yok mu da sporcuların gururu kırılacak şekilde açıklama yaptırılıyor? Asıl kulüp başkanına ilçe büyüklerinin sorması gereken bir çok soru var yıllardır cevapsız kalan… Biz alt yaş gruplarında ilçe çocuklarına temel eğitimden başlamışken ve farklı kulvarlarda olmamıza rağmen Tosya İdmanyurdu Spor kulübünün neyinden rahatsız oluyorsunuz da kendi başarısızlığınızla bağdaştırma çabasındasınız? Bunları anlamak ve de sporculara bu şekilde lanse ettirmek anlaşılır bir durum değildir.  Kurulduğumuz ilk günden bu yana bölgesel ve ulusal projeler üreterek ilçe çocuklarının gelişimine katkı sağlıyoruz ve de sağlamaya devam edeceğiz. Her türlü kurum, kuruluş ve spor paydaşları ile iyi ilişkiler kurarak destekleri artıracağız, planlamamız doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz… Bu haberle ilgili görüşlerimizi kamuoyunun bilgilerine sunarak ilçedeki sportif faaliyetler hakkında takdiri ilçe halkına bırakıyoruz.

Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz…” denildi.

KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!